CF- så effektivt

Idag tränade jag med min kompis P som är CrossFit-fantast och riktigt duktig på det. Fokus för dagen låg på ryggen. :)

Vi började med marklyft; värmde upp med 10reps på 50 och 60kg och körde sen 2st 5:or på 70kg. För att få upp pulsen körde vi sen 1km rodd. Hepp!

Vår WorkOutoftheDay var “Cindy” = 5 pullups, 10 armhävningar och 15 squats. Men då jag har tokträningsvärk i rumpan efter styrkeövningarna på Runday i måndags så bytte jag ut squatsen till situps. Vi satte klockan på 10 minuter och började mata dessa 3 övningar. Asjobbigt och riktigt tungt hann det bli och jag tror jag kom upp i 8 varv. 40 pullups/chins, 80 armhävningar och 120 situps på 10 minuter alltså. Det är vad jag kallar effektivt! ;)

Som avslutning tröttade vi ut biceps och lats med 3 set latsdrag.

CrossFit är allt bra effektivt. Och dessutom bra för själen. Och för musklerna :)
/L

20130828-215642.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>