4 Days to Go

Det är bara fyra dagar kvar nu till Kistaloppet. Har ni anmält er?! :)

I går var det Runday och jag, pappa och ett par kompisar trängdes bland alla övriga deltagare. Härligt med mycket folk och Runday har verkligen vuxit sen jag var där på deras allra första träningspass vid Karlbergsslott för drygt två år sen.

Vi körde att kombinationspass med både styrkeövningar och lite intervaller. Egentligen borde jag ha valt nåt lite mer utmanande med tanke på vad jag har framför mig den här veckan men jag fegade ur och följde istället strömmen. Tog ut mig gjorde jag ändå och jag fortsätter nu att tagga inför lördag. Hårt CrossFit pass är inbokat imorgon och en sista kort runda på torsdag, sen får jag vara Fit for fight ;)
/L

20130827-173214.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>