Taktik vila

Helgen har och är fantastiskt härlig med kräftskiva med kollegorna på Krokholmen i skärgården, utflykt med vännerna till kakbuffén på Taxingeslott, 3-årskalas för ena brorsonen och annat kul som smörjer själen :)

Det som blivit lidande är träningen tyvärr trots pressen jag känner inför loppet på lördag. Jag fick iaf till 3 riktigt bra pass i veckan och nu laddar jag istället för Rundays intervallpass imorgon kväll. Veckan går ju så snabbt och även om ambitionen är att träna upp till 4-5 dagar i vecka gäller det att passa på att njuta av dessa sista varma soliga dagar.
Hoppas ni har haft en fin helg också!
/L

20130825-170409.jpg Vår vackra skärgård en augustikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>