Årets sista dopp?

Herregud vad kvällens intervaller på Runday var jobbiga! Jag anser ju mig själv vara relativt vältränad, men känslan på dagens pass var det länge sen jag kände. Visserligen kanske inte helgens möhippa var bästa tänkbara uppladdning, men konditionen har försämrats och det känns bara inte ok! Med en något ilsken känsla tog jag mig fram längs 400-metersbanan samtidigt som jag med positiv pepptalk försökte ge både mig och mina löparkompanjoner lite extra energi till att verkligen ta ut oss.

Det gjorde vi och det var väl därför det var så jobbigt ;) Intervallerna sprang vi alltså på 400-metersbanan bakom Karlbergsslott och såg ut så här:
200 meter, 2 min gå-vila
400 m, 2 min gå-vila
600 m, 4 min vila
800 m, 4 min vila
… Och så samma intervaller tillbaka nedåt i distans; 600, 400, 200. Totalt sprang vi alltså 3,2 km i högt tempo, och jag inser att jag måste lägga på ett kål m löpträningen om jag ska klara att ens springa 10 km på Kistaloppet om mindre än två veckor…

Skönt var det som vanligt efter ett tungt intervallpass och jag och en kompis som var med på passet tog tillfället i akt och kvällsbadade efteråt vid mysiga Hornsbergsstrand när vi ändå var i krokarna :)
/L

20130819-215221.jpg

20130819-215235.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>