Möhippa och Lindy Hop

Hej och hå, igår hade vi möhippa för en av mina bästa väninnor som ska gifta sig om några veckor. Vi samlades tidigt på morgonen och höll på till sent in på småtimmarna med aktiviteter, de obligatoriska mer och mindre pinsamma uppdragen och avslutande utgång som resulterade i några timmar intensivt dansande ;)

De två största aktiviteterna vi gjorde var först att vi fick lära oss grunderna i Lindy Hop av två grymma dansare på Stockholm Sång och dans på Söder här i Stockholm. Det var faktiskt min idé då den blivande bruden precis som jag älskar att dansa och jag dessutom länge har varit sugen på att testa denna coola dans. Precis som jag trodde var det riktigt roligt och jag funderar på att gå en kurs för att lära mig mer :)

Efter flera timmar ute som stan gick vi ner i källaren på Cajsa Warg också på Söder där vi delades upp i lag och fick laga en riktigt fin trerättersmiddag. Oxflécarpaccio, anka och cheesecake med vit choklad och lakrits lyckades vi få till riktigt bra.

Jag hade ju förresten anmält mig till midnattsloppet men eftersom det krockade med möhippan fick jag avstå och vi kunde istället använda oss av tröjan som jag ändå hade hämtat ut tillsammans med startbeviset till att lura den blivande bruden att hon efter dagens bravader skulle få avsluta med att springa loppet. Hon älskar att träna och är grymt vältränad, men verkligen hatar löpning så hon hann bli riktigt nervös innan vi efter några jobbiga minuter sa att vi bara skojade. Haha, lite taskigt kanske, men det hör ju till ;)

Härlig gårdag och väldigt trött idag så dagen har varit väldigt lugn. Imorgon däremot är det Runday igen. Pappa är också på trots fin prestation under lördagens midnattslopp. Hepp! :)
/L

20130818-201108.jpg

One comment

 • 1
  Lisa
  August 30, 2013 - 3:24 pm | Permalink

  Haha känner igen denna donna, tack för en fantastiskt fin dag! ❤

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>