Dagarna bara går!

Jag hinner varken träna eller blogga och känner mig dum över att inte uppdaterar er med träningsinspiration! Jag är ledsen för det och lovar att bättra mig. ;)

När träningen blir lidande för allt annat man ska hinna med efter jobbet så gäller det att tänka extra på kosten. Dieter hit och dieter dit. Jag håller mig till ägg, lax, nötter och keso. Kombinerat med en promenad till och inland hem från jobbet håller mig i någorlunda bra form under en ofrivillig, men säkert bra viloperiod ;)

En stående favorit när det enda jag bryr mig om är att maten jag stoppar i mig är näringsmässigt ok är mina berömda bananomelett. Enkelt: 3 ägg, en banan och lite kanel. Serverat med keso och bär.

Ikväll blir det inte bananomelett… ;)
Trevlig fredagskväll!
/L

20130816-173235.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>