Runday!

Idag var det comeback för mig på Runday :) Jag, V och pappa var gänget som höll ihop bland de ca 100 andra som körde intervaller med de duktiga Runday-tjejerna i kvällssolen på grusbanorna bakom Karlbergsslott. Det märktes på flåset att det var ett tag sen intervallträning stod på agendan och att det mao är svårt att få till intervallträning på eget bevåg, så det känns riktigt skönt att vara tillbaka. :)

Vi var i en grupp som körde löpstyrkeövningar varvat med 10st 15-sekunders intervaller i högt tempo med 15 sek vila. Tre set intervaller och två set emellan med fyra styrkeövingar alltså.

Jag springer ju Kistaloppet om några veckor och även om Sub45 känns otroligt långt borta vill jag göra ett bra lopp och tänker köra Rundaypassen på måndagar och något till löppass under veckan med lite mer uthållighetsfokus för att förbättra konditionen i dagsläget och komma tillbaka till löpningen. Mer löpträning än så ska jag försöka hålla mig borta ifrån. Jag skadar mig bara när jag blir för exalterad under en period då jag känner mig hel och stark. Fitness är min grej, och det är vad mitt fokus kommer ligga på nu. Hoppas jag får med mig någon på tråden?! Pepp! :)
/L

20130812-225237.jpg

2 Comments

 • 1
  August 13, 2013 - 8:46 am | Permalink

  Så roligt att du är tillbaka på Runday igen! Kram

  • 2
   linneatraining
   August 14, 2013 - 6:00 pm | Permalink

   Det tycker jag med! :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>