Njuter in i det sista

Ligger i skuggan på balkongen och försöker komma på en bra anledning till varför jag ska hoppa över dagens inplanerade löppass. Hmm, det är varmt?

Jag älskar när himlen är fri från moln, solen skiner och man bara kan ta cykeln till något mysigt ställe, slänga av sig kläderna och hoppa i det blå.

Hornsbersstrand fick det bli idag. Men det var knappt att jag och min kompis fick plats någonstans med våra små saronger. Oj vilket liv det är på stan, i positiv bemärkelse alltså :) Pride, gummibåtsrace, raggarbils-jippo… Det märks att det är sommar och fint väder. Stan är full med glada människor och det är fantastiskt härligt att se. Jag ler när jag passerar genom staden på min cykel och tänker på hur det skulle vara om vi kunde lyckas behålla lite av den här glöden resten av året. Februari skulle ju vara så mycket mer inspirerande då ;)

Hursomhelst så fortsätter väl jag att fundera. Eller så lägger jag bara löparskorna på hyllan för idag, svirar om till något lite mer fancy och beger mig ut i vimlet.
/L

20130803-173528.jpg En proppfull Karlbergskanal med gummibåtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>