Semester

Är inne på sista semesterveckan för den här sommaren och försöker att inte tänka på hur länge det dröjer till nästa bekymmerslösa, varma och avkopplande semesterveckor. Men sommaren är inte slut bara för att man börjar jobba och vi får se till att utnyttja augustis förhoppningsvis ljumma kvällar till härligt häng med nära och kära. Allt annat än bekymmerslösa veckor har det blivit i år, men det är ju skönt att vara ledig oavsett och jag försöker bara koppla av, koppla bort, och njuta.

Träningen just nu så här ute på landet består av 5-6 km löpning varannan dag och jag försöker att hålla mig till inte för onyttig mat även om det är svårt att tacka nej till alla efterrätter som serveras till trevligt häng vid middagarna m familjen. ;)
/L

20130730-125156.jpg Bra, känslosam och insiktsfull läsning av Louise Boije af Gennäs. Blå koral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>