Med spring i benen

Jag är tillbaka hemma i Stockholm efter fyra dagar i Göteborg hos ett par vänner. Vi har badat i det kristallklara västkustshavet, hängt på trevliga uteställen, träffat deras vänner, grillat och umgåtts.

I träningsväg hann vi bara med en riktigt snabb promenad i området som de just flyttat till. 7km, drygt en timme tog det och när vi kom tillbaka stod vi i plankan 2 min, 2 ggr.

Efter 47 mil i bil med ett stopp för middag på McD kom jag hem runt 21 igår kväll och kände att jag hade spring i benen. Jag brukar inte träna så pass sent, speciellt inte på en fredagskväll, men känslan och behovet tog överhanden och jag välkomnade mig själv hem med en tur längs kajen här på Söder i kvällsvärmen. Drygt 5km i 5-min tempo. Sen sov jag gott. :)
/L

20130727-093819.jpg Utflykt till Styrsö i Gbg’s skärgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>