Relax mode

I helgen har jag bara slappat. Jag kände mig nöjd med veckans träning; jag hann med att köra igenom kroppen med tung styrka och jag körde ett riktigt bra konditionspass med löpning varvat med CT, och kände mig totalt avslappnad när jag lämnade kontoret efter en intensiv vecka och tog helg.

Fredagskvällen spenderade jag i vänners goda sällskap över en bit mat och gott vin och i lördags hängde jag hela dagen med min vän J på Smedsuddsbadet vid Västerbron. Jättehärligt med en strand i stan och så nära hemifrån :) Där låg vi och solade, badade några gånger och lyssnade på Filip Hammars Sommarprat. På kvällen åkte jag ut till landet, eller ja hem till min mamma som bor i Mariefred. Vi har släkt där som alltid haft landställe där så även om mamma och låtsaspappa bor där permanent så är det “landet” för mig. Där har jag bara njutit av lugnet och stillheten. Badat, ätit grillat och bläddrar i inredningsmagasin.

Jag har verkligen kunnat slappna av och inte alls känt mig stressad över att jag inte tränat sen i torsdags. Inte alls. Men imorgon bitti ska jag köra ett pass för att jag efter jobbet kommer möta upp en vän för middag på någon mysig uteservering här i stan.

Hoppas ni har haft en underbar helg i den här underbara värmen!
/L

20130707-213356.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>