Njutbart

Det skrev jag inte igår, men igår efter jobbet och innan kvällens mycket glamorösa aktivitet fönstertvättning så körde jag ett pull-pass på gymmet. Alltså ett motsatt pass till det push-pass som jag körde i måndags. Ett pass för rygg, baksida lår och mage. Det blev:

-Chins/Pullups 10 x 5 set men en minut vila emellan.
-sittande rodd 10 x 3 set
-baksida axlar 12 x 3 set
-situps och fällkniven 20 av varje x 3 set
-Liggande leg-curls 12 x 3
-Biceps curls m hantlar 10 x 3 set

Ikväll gjorde jag nåt annat som jag väntat alldeles för länge med att göra; jag hämtade min cykel från stället jag bodde på för två (!) år sen och lämnade in den på en helrenovering. Det ska bli väldigt härligt att susa runt på den i sommar istället för att ta T-banan :) Och så skönt det är att ha energi till att ta tag i överhängande to-do’s. Tack semester säger jag bara.

Ikväll avbokade jag spinningpasset som jag först bokat för att få in ett konditionspass den här veckan och jag varierade istället intervaller på Cross Trainern och snabb löpning på bandet. 50 minuter totalt, 10 minuter CT, 10 min löpning osv…

Imorgon blir det vila och middag med vännerna innan semestern sätter in och vi splittras för några veckor och jag ser mycket fram emot det. :) Hemmagjord pizza och rött vin står på menyn och det ska bli riktigt gott efter min “tonfisk- och gurka vecka” som alltså inte innebär att jag endast ätit just dessa två men väldigt mycket grönsaker och proteiner och nästan inga carbs. Lätt sätt att känna sig i form igen efter en vecka utan rätt kost ;)
/L

20130704-204555.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>