Skönt!

Jag är ju hopplös med mina inplanerade morgonpass. Jag hade ställt klockan på 5.55 igår morse för att hinna med ett styrkepass innan jobbet. Jag vaknade med ett ryck 8.00. Hur ska man kunna slappna av och sova skönt en hel natt när man inte ens kan lita på att man ska vakna av sin iPhones alarm? Hursomhelst så gjorde jag inte som man gjorde när man var liten och gick i skolan och försov sig. Tokstressa så hela dagen blev förstörd. Jag vägrar att stressa för en sån sak. Tur att man har flex och inte hade nåt möte inbokat. Visst jag missade träningen och kom sent till kontoret men jag tänkte istället att jag antagligen behövde de där två extra timmarna med sömn :)

Mitt SL-kort gick ut igår också och istället för att köpa ett nytt tog jag cykeln och tänker cykla till och från jobbet fram till semestern. Det är lite galet att cykla genom stan, mycket trafik och man rullar för det mesta fram och stannar säkert 10 gånger på vägen vid rödljus. Det kanske inte är så mycket till träning, förutom Götgatsbacken, men man får iaf lite frisk luft och sommarkänsla när man glider fram genom vår underbara stad :)

Ikväll fick jag iaf till ett riktigt bra helkroppspass med lite avslutande löpning på vägen hem. Skönt! Min löpning går iof så dåligt just nu så det vill jag inte ens ta upp här i bloggen :( Jag som borde ligga i hårdträning med löpningen känner mest att jag vill slippa och fokuserar mycket hellre på styrketräningen som går väldigt bra. Sakta men säkert ska jag iaf löpträna mer och mer och kan förhoppningsvis delta på de lopp som jag är anmäld till i augusti. Sen vad jag kan prestera vågar jag inte spekulera i. Jag är rädd att den mängden löpträning som krävs för att nå målet att springa milen på 45 min bara kommer göra att jag skadar mig igen. Jag vill träna för att må bra och tänker inte pressa fram en sådan prestation med bekostnad på min kropp friska kropp. Den ska hålla länge.

Dagens pass: 3 set av följande övningar
-Rygg: Marlyft 70kg och latsdrag
-Bröst: Bänkpress 40kg
-Axlar: Marklyft med frivändning och axelpressar med 30 kg stång
-Ben: Utfallssteg med 15kg viktplatta. 20 steg
-Mage: Plankan 2min
/L

20130709-205946.jpg
Finfin vän & jag i lördags på stranden. Det gäller att passa på att njuta av de här fina dagarna
:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>