Hemma!

Nu är jag tillbaka från Spanien och jobbar några veckor innan nästa två lediga veckor. Det bästa med semestern är att man inte behöver passa några tider, ta dagen som den kommer och att bara vara. Tillsammans med en underbar värme medföljer detta för mig en slags lathet som jag sällan annars känner som påverkar inspirationen och motivationen att ta sig tid och ork att träna. Jag och V fick iaf till två bra pass och ett lite kortare pass under veckan och det är nog mer än jag brukar lyckas med när jag är på varmare breddgrader. Tack V för att du såg till att jag rykte upp mig på träningsfronten. Det var ju himla kul när vi väl var igång och väldigt skönt efteråt. ;)

Det har varit en fantastiskt härlig vecka med mycket sömn, sol, bad, god mat och umgänge med V och lillebror min. Det bästa med att komma hem till Sverige igen, förutom att hemma såklart alltid är bäst, är vår underbart klara, friska luft vi har här. Alltid nåt att glädjas åt när temperaturen inte vill sig upp som vi önskar så här under vår korta korta sommar. Träningsmotivationen kommer alltid tillbaka efter sommaren för mig; när temperaturen sjunker, och jag tränar aldrig så mycket och så gärna som under hösten, vintern och tidiga våren.

Efter en vecka i värmen under ett parasoll på en strand så var det väldigt skönt att träna tungt idag. Jag körde ett “Push-pass”, alltså övningar för bröst, axlar, triceps, ben och rumpa. Jag gjorde efter 10 minuter på crosstrainern 3 set av varje övning:

-Liggande hantelpressar för bröst
-Stående hantelpressar för axlar
-Benpressar
-Armhävningar
-Utfallssteg med 15kg viktplatta i famnen
-”Skallkross” (tricepsövning liggandes på bänk)

/L

20130701-225430.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>