Lite träning också

Hola!

I morse efter 9 timmars sömn, en kopp kaffe och ett varsitt ägg var vi på’t igen och körde till att börja med en powerwalk som fortsatte i en löptur på ca 4 km längs strandpromenaden. Första löppasset för mig på evigheter känns det som och peppar peppar känner jag inget i mitt smalben.

När vi kom tillbaka till huset gjorde vi lite styrkeövningar. Eftersom dagens aktiviteter i övrigt mest består av sol och bad känns det skönt att röra på sig även om träningen kanske inte blir riktigt lika tuff som när man kör hemma. :)

Dagens övningar:

Utfallssteg 40 x 2set
Pullups 3 set
Djupa benböj med upphopp 20 x 2set
15 armhävningar & 20 situps x 3set
2 min i plankan
/L

20130627-205750.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>