Vamos à la playa

På plats i sommarstugan i Torrevieja några mil söder om Alicante på Spaniens solkust och njuter av värme, sol och bad. Och lugnet. Att få sova tills man vaknar för att man faktiskt sovit tillräckligt och att efter en utdragen frukost bara gå ner till la playa och spendera resten av dagen läsandes under solens strålar eller parasollets tak och bara njuta.

Vi, jag och min kompis V, landade sent i söndagskväll och spenderade första dagen med att bara även landa i semester-mode. I morse kände vi oss redo för lite träning, så efter en PW längst strandpromenaden via affären där vi hämtade upp två st 8-liters vattenflaskor som vi bar hem, tog vi och lillebror Ludvig som också är här, oss till uteymmet som ligger alldeles bredvid vår lägenhet. Där körde vi:

Burpees&Situps; 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 av båda övningarna.
Pullups/Chins 10 x 3set
Utfallssteg 40 steg x 2
Pullups med omvänt grepp 7 x 3
Rygglyft liggandes på mage 20×3
Smala armhävningar för triceps 15×3
Plankan 2 min

När man är på semester och känner att man vill hålla träningen igång får man tager det man haver. Vi kände oss nöjda och har resten av dagen i princip legat i horisontellt läge ;)
/L

20130625-231634.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>