7 sorters blommor

Jag är hemma igen efter två härliga dagar ute på min kompis L’s landställe och jag är upprymd av all kärlek och värme som hennes familjen utstrålar och fascinerad av gästvänligheten; alla vänner är välkomna och man känner sig som en del av familjen när man är där. Vi har dansat folkdans, sjungit, haft tio-kamp, bastat och badat, umgåtts och ätit massa god mat. Tack underbara ni för återigen oförglömliga dagar på ert kära landställe! :)

Om några timmar går min och V’s flygbuss så nu måste jag packa och hinna ner till Sats för ett styrkepass. Idag blir det tungt för ben och axlar och så lite CT-intervaller som avslutning.
/L

20130623-000551.jpg

20130623-000609.jpg

20130623-000627.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>