Glad Midsommar!

Idag är det min första riktiga semesterdag och det känns fantastiskt skönt! Det är dessutom Midsommarafton! :)

Jag har börjat dagen med en powerwalk och en god frukost och jag kommer fira dagen på ett par vänners landställe. Ett riktigt smultronställen här utanför Stockholm. Vi kommer fira traditionsenligt med sång, musik, ringdans och massa god mat. Vi har framför oss en dag då äldre och barn, vänner och familj möts och bara har väldigt trevligt ihop. Det var ett par år sen jag var med därute på midsommar nu så jag ser fram emot dagen väldigt mycket då detta firande förr var en tradition. Underbart. :)

Hoppas att ni får en underbart härlig dag och att ni är rädda om er och era nära & kära.
/L

20130621-081844.jpg Bilden är lånad från min kompis Jimmy som redan är på plats.

20130621-112023.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>