Lovestoned

Jag har haft en fantastiskt skön helg efter en i vanlig ordning späckad vecka. Jag kände behovet av att verkligen få varva ner och det har jag lyckats med. Jag har sovit ut, läst bok, legat och njutit i solen, tagit långa promenader både idag och igår i den här underbara staden och samtidigt hunnit träffa både flera av mina vänner och min familj med en spontan söndagsmiddag ikväll. :)

Igår gick jag runt fina Kungsholmen innan jag lämnade mina vänners lägenhet där jag bott i veckan och begav mig hem igen till Östermalm. På kvällen var det dags för 30-års fest och det blev verkligen en lyckad kväll! Som värdinnan sa så är det så underbart vilken energi man får av att umgås och träffa sina vänner. Tack alla, framförallt T&R, för en härlig kväll! :)

“Dagen efter” brukar jag inte planera in träning, det skadar nog mer än vad det gör nytta, men det blev en lång runda ut på Gärdet, över till Djurgården och tillbaka. Jag var ute i två timmar och bara njöt av sommaren; dofterna av allt som blommar och ljudet av det långa gräset som fladdrar i vinden. Fantastiskt att det är så pass orört ändå som det är där ute, så att även vi stadsbor kan få njuta av natur, lövskog och hästhagar.

I veckan blir det en hel del träning innan fredagens Midsommarfirande. Löpningen ligger för närvarande på hyllan pga ömmande benhinnor, men Crosstraining står på schemat, liksom ett konditionspass och tung styrka. Och på söndag om precis en vecka så åker jag med en kompis ner till sommarstugan i Spanien, vilket ska bli så underbart skönt. Där blir det förutom sol och bad en del träning också, så jag hoppas att ni följer med! ;)
/L

20130616-155140.jpg

20130616-155201.jpg

20130616-222237.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>