CT istället för AW

Mission completed, min grymma vän Miss V har ont i hela kroppen efter gårdagens styrkepass. Yes! ;) Jag börjar också känna av det…

Det är fredag idag, det regnar och åskar ute och kanske tack vare det så kändes det skönt att bara få gå till gymmet, köra slut på sig själv för att sen bara gå hem och ta igen sig. Som avslutning på veckan och efter en rolig dag på kontoret, men stillssittandes på rumpan, så tog jag svängen förbi gymmet på vägen hem och ställde mig 30 minuter på Crosstrainern och körde 3 st 5-minuters intervaller. 30 sek tungt, 20 sek tyngre och 10 sek jättetungt X 5 i 3 set. Hela kroppen fick jobba och pulsen gick upp och ner i tunga intervaller.

Efter det gjorde jag Burpees och situps; 10-9-8-7…2-1 av varje. :)

Imorgon bitti ser jag fram emot en lång och skönt PW med förhoppningsvis solsken i blick och sen 30-års partaj :)
Håller tummarna för pappa min också som cyklar Vätternrundan i morgon . Min idol! :)

Trevlig helg!
/L

20130614-202434.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>