On track

Efter helgens lugna aktiviteter (med undantag för lördagens partaj som resulterade i en mycket trött Linnéa idag), så känner jag mig efter kvällens pass tillbaka på banan med träningen.

Det har varit lite sisådär med motivationen på sistone, men jag har ändå lyckats hålla lågan uppe något sånär. Mycket på jobbet i kombination med en oförklarlig trötthet har varit anledningen till denna mentala dipp. Att jag inte kan löpträna bidrar garanterat också till en minskad peppkänsla. Mitt sätt att hantera det är att släppa löpningen helt och fokusera 100% på annan träning istället. Gym och Sats-klasser av olika slag får ersätta löpträningen. Jag har ju ett par lopp inplanerade i sommar, men jag måste erkänna att jag funderar på om det här med löpning verkligen är min grej eller om jag ska börja fokusera mer på styrka och CrossFit-inspirerad träning igen och bara ha löpningen som ett komplement när benen funkar igen. Det är ju efter att löpträningen kom i fokus och andelen löppass tog över som skadorna har smugit sig på en efter en. Jag vill ju peppa här på bloggen, bidra med något positivt, inte gnälla över skador och misslyckanden.

På tal om pepp så körde jag i vanlig måndagsanda Crosstraining på Sats och tackar gänget där för kvällens endorfinkick! Ni är grymma! ;)
/L

20130617-204239.jpg Kvällens middag; lax, fetaost, tomat, bladspenat och några bitar melon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>