How Do you feel today?

Jag frågar som Gabrielle Aplin i min favoritlåt av henne; hur mår ni idag?

Min helg har varit lugn, jag känner mig konstant trött, men efter vila i några dagar nu så tänkte jag idag försöka pigga på mig med hjälp av mitt favoritpass Crosstraining på Sats och folket där :)

I lördags var det ju som någon knappast kunnat missa Stockholm Marathon och jag with crew var självklart på plats och hejade på alla imponerande löpare. Verkligen alla typer är med på det där loppet. Helt fantastiska! Jag kunde inte slita mig, men fick ge med mig när sällskapet började få lågt blodsocker och vi fick gå in från spöregnet och äta. ;)

Söndagen bjöd på underbart solsken och sommarvärme och jag fick visa mitt GBG-besök Stockholm från dess bästa sida; det blev en PW runt slottet i Hagaparken och sen kaj-häng vid Hornsbergstrand. Kvällen avslutades med picknick i Humlegården.

Det är sommar! Jag vill bara njuta, så nu är dags att piggna till. Hepp!
/L

20130603-175723.jpg Marathon-häng 2013. Foton av min kompis Petter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>