Marathon

Förra året den här dagen var det 4 grader varmt och regnet stod som spön i backen. Jag stod med paraply, gummistövlar och lager på lager och hejade på min kompis Charlotte som iskall och blöt kom i mål som bästa, snabbaste svenska tjej. :)

Idag är det alltså Stockholm Marathon och jag hoppas verkligen att löparna ska få en regnfri dag så de slipper bli blöta och kalla och bara kan njuta av loppet och känna sig grymma! Jag är väldigt imponerad av alla som springer det här loppet, det är trots allt 4,2 mil, och man blir häpen över antalet löpare som är anmälda; näst intill 22 000.

Jag har besök av en vän från Göteborg och passar på att ta det lite lugnare på träningsfronten i helgen; umgås med vännerna, fikar och tar långa promenader. Idag hejar vi självklart på alla löpare, speciellt den här grymma tjejen, vår kollega och vän V. Heja dig!
/L

20130601-094009.jpg

2 Comments

 • 1
  June 3, 2013 - 9:14 pm | Permalink

  Nästa år är jag tillbaka i toppform :)

  • 2
   linneatraining
   June 3, 2013 - 10:39 pm | Permalink

   Starkare än någonsin! <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>