Tagen på bar gärning

Jag har längtat sååå efter att få gå till Sats och ta i från tårna under ett tungt helkroppspass efter en lååång vila pga förkylning. Igår körde jag första tunga passet på över två veckor och jag kände mig så svag, ungefär som en lite fågelunge. Jag körde igenom kroppen, men kunde inte köra på samma vikter riktigt, men det var ändå skönt att få väcka kroppens alla muskler till liv och påminna dem om att de finns där till för att arbeta ;)

Det blev iaf 3-4 set av följande övningar:
Marklyft
Axelpressar
Chins/Pullups. 10 reps med start varannan minut X 7
Hantelpressar liggandes på bänk
Bicepscurls m hantlar
Benpressar i maskin
Plankan i 2 min som avslutning innan stretch.
/L

20130530-085854.jpg Som den linslus jag är så kom jag självklart med på bildspelet på Vårrusets hemsida. Haha! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>