I mååål!

Årets Vårrus är avklarat! Det är andra året jag springer med samma gäng och vi pratar redan om “nästa år”. Förra året hade jag en måltid att klara och jag var väldigt stressad både innan och under loppet eftersom det var så himla mycket folk och jag blev tvungen att sicksacka mig fram.

I år fick jag tagga ner, ta det för vad det är och försöka att bara ha roligt. Det gick bra innan starten, men sen vill man ju bara prestera…

Jag tänkte ju först att jag skulle ta revansch för Skärholmsloppet förra helgen, men efter veckans förkylning som inte är helt borta än så fick jag glömma det. Jag lyckades iallafall hålla ett 4.40-tempo och kom i mål med sluttiden 24.30. Ingen tid att skryta med direkt men med tanke på mitt tillstånd den senaste veckan, förkyld och helt träningslös, så fick jag vara nöjd ändå. :)

Det viktiga med den här kvällen var att få vara tillsammans med kompisarna, känna gemenskapen med alla tusentals andra tjejer, och få avsluta kvällen med en picknick. Tack Girls för en härlig kväll!
/L

20130527-213904.jpg

20130527-213915.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>