Morsdag

Morgonens promenad i Lilljansskogen var riktigt skön! Sol och värme, tid för eftertanke och reflektion till en härlig doft av lövträd och fågelkvitter. :)

Idag är det ju våra mammors dag. Absolut ett kommersiellt jippo om man vill se det så, men jag tycker ändå att det är bra med en speciell dag avsedd att hylla våra underbara mödrar som gör allt för oss och ett tillfälle att få pussa och krama extra mycket på dem för att få de att inse hur viktiga de är för oss och hur mycket de betyder för oss. Det är lätt att glömma det och ta sånt för givet.

Kärleken mellan en mor, eller far för den delen, och dess barn är villkorslös, äkta och oändlig. Det har jag sett många exempel på. Det handlar inte om att vara perfekt, utan om att ha ett stort hjärta. Och att kunna ge och ta.

Idag ska jag pussa på min mamma och tala om för henne att jag älskar henne, är tacksam för allt hon gjort för mig mina syskon och att jag vill att hon alltid ska finnas vid min sida. Och att jag finns vid hennes.
/L

20130526-131315.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>