Artipelag

Jag är fortfarande inte helt återställd efter förkylningen och vilar fortfarande från träningen. På måndag ska jag springa Vårruset, eller jogga tror jag snarare att det blir, och jag kör på taktiken att vila mig i form inför detta lopp. ;)

Jag har haft en vecka fullproppad med jobb och för lite tid utomhus, så jag blev väldigt glad att det bjöds på värme och sol när jag idag tog med några vänner ut till Gustavsberg här utanför Stockholm och Artipelag där vi har haft en fantastiskt härlig dag.
Mitt nya favorit ställe faktiskt. Natur, havet, skog och riktigt god mat i fantastisk omgivning. När man bor inne i stan så glömmer man bort hur fin natur det är bara någon mil utanför. Så rofyllt och så himla vackert. Jag kan verkligen rekommendera att åka dit.

Imorgon är det Morsdag och det ska ju självklart firas, men först blir det första powerwalken på en vecka utan träning. Looking forward to it!

God natt!
/L

20130525-234807.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>