4 dagar kvar

Det är bara några dagar kvar tills jag ska springa Skärholmsloppet som är den första av två delar i så kallade Förortsdubbeln, där också Kistaloppet på 10km ingår. Loppet, som går av stapeln på lördag, är 5km långt, eller kort om man vill se det från den positiva sidan ;) så tanken är att jag ska springa på 22,5 min. Då håller jag samma tempo som jag måste hålla om jag i slutet av augusti ska lyckas springa Kistaloppet på under 45 min.

Jag har inte ont i benet längre, men tänker inte springa någonting alls innan lördag och istället fokusera på att köra intensiv styrka och nåt till pass med spinning.

Igår kväll överraskade jag mig själv när jag tränade bröst & mage då jag reppade på 50kg i bänk och slog PB i dips; 16 st! :)

Hoppas att det med samma lätthet går lika bra på lördag!
/L

20130513-230450.jpg Jag och V efter vi genomfört Våruset 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>