Ett annat typ av mål i sikte…

Idag har jag gjort något som jag bara vågat drömma om… Jag har bokat en resa till Franska Polynesien! :) I flera år har jag googlat på detta fantastiska och till synes underbara paradis och tänkt att det är ett ställe som man möjligtvis åker till på sin Honeymoon då det kostar en mindre förmögenhet att resa dit.

Men när min kära vän Linn frågade om jag ville följa med henne och segla bland öarna runt Bora Bora med hennes bror och hans flickvän som seglar jorden runt och passande nog råkar befinna sig just på min drömplats på jorden i sommar så kunde jag bara inte tacka nej! Jag kan knappt tro att det är sant och längtar massor!

Ni kanske har några tips att delge på hur ska jag få ihop mina X antal mil i veckan när jag är bosatt på en segelbåt i två veckor? Alternativ träning kanske? Snorkling, bergsbestigning, strandlöpning? ;)

2 Comments

 • 1
  Christina Johansson
  June 2, 2012 - 7:03 pm | Permalink

  Bara lite avund e vi!

  • 2
   linneatraining
   June 9, 2012 - 1:56 pm | Permalink

   Äsch då! ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>