Som att lära sig att gå på nytt

Ok det kanske låter lite väl drastiskt, jag kan ju faktiskt gå utan problem, däremot har jag inte vågat springa på ett par veckor pga att benhinnan på framförallt höger ben ömmar. Jag har inte varit hos någon läkare för att få det bekräftat, så det är egentligen bara min egen diagnos, men det gör ont när jag springer och oavsett vad det är som är fel så har det känts bra att vila från löpningen ett tag.

Men jag börjar bli otålig och har nu bestämt mig för att jag måste börja springa igen lite smått, trappa upp det successivt för att inte chocka benhinnorna för att så småningom kunna springa lite längre distanser igen. Sagt och gjort! När jag hade kört mitt Crosstrainer pass idag på 40 minuter så sprang jag uppvärmd och förväntansfull hela 2km på löpbandet i ett lugnt 5.50 tempo ;) Långsamt och väldigt bekvämt, men det är bara en början, och ack så skönt det var!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>