Carried away

När man kommer in i ett flow med löpningen då allt känns fantastiskt lätt; man känner sig stark, får inte ont någonstans och fötterna nästa går av sig själva så är det väldigt svårt att försöka hålla det på en måttlig nivå för att inte överträna. För att när man når nivån där man faktiskt kan njuta av löpningen så blir det lite av ett beroende. Det är ju så himla skönt när den tunga, djupa andhämtningen ger en positiv känsla fylld med energi istället för en ångestkänsla som gör att man bara vill sluta.

Jag har sagt åt mig själv att springa max varannan dag för att inte överbelasta mina stackars ben, höfter, leder, så när jag för tredje dagen i rad satte på mig löparskorna för ett löppass, i dag ett långpass ut på djurgården, så kände jag lite dåligt samvete över att tappa fokus och inte hålla mig till planen. Jag behövde dock inte fundera så länge förrän jag kände smärta på insidan av smalbenen, så långpasset blev en uppvärmning på 4km till Djurgårdsbron och hem igen, eller ja via Sats Spårvagnshallarna. ;)

På gymmet tog jag en plats vid en av stängerna och där höll jag mig den närmaste timmen. Jag vill bli bra i CrossFit- övningen Grace som består av ett marklyft, en frivändning och en axelpress. Sjukt bra helkroppsövning. Jag gjorde 30 st så snabbt jag kunde med bibehållen teknik, idag på 5.30 min; explosivt och kontrollerat. För att bli stark i den här övningen tror jag på att träna tunga marklyft och axelpressar, så det gjorde jag efteråt. Innan avslutande stretch så gjorde jag 3 set djupa benböjar med en 20-kilos stång på axlarna och 3 set med armhävningar, så många som möjligt på 1 minut.

I dag fyller en av mina bästa kompisar år så nu blir det till att fira henne med en Afternoon tea. :)

Hoppas att ni har haft en fin helg och får en minst lika fin vecka! Valborg och allt ;)
/L

20130428-142748.jpg

2 Comments

 • 1
  Anna
  May 20, 2013 - 8:32 pm | Permalink

  Grymt impad av dig!

  • 2
   linneatraining
   May 21, 2013 - 6:55 pm | Permalink

   Åh tack! :) Härligt att höra! ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>