Vilken portion!

Kom till lunchrummet idag och fick kommentaren “oj vilken stor portion!”. Lite förvånande då jag vanligtvis får (iof kärleksfulla och nyfikna) pikar för min i andras ögon kanske lite enkla kosthållning. Ja, två ägg, tonfiskröra på knäckebröd och maaassor av sallad kan man ösa på med och vips har man en stor portion på tallriken!… ;)

Kalorimässigt tror jag inte att det var så farligt utan precis vad jag behövde och det är ju trots allt det som är det viktigaste i slutändan om man vill hålla någon slags form eller nivå på sin livsstil. ;) Proppmätt blev jag dock och var tvungen att skrapa av tonfiskröran från en av mackorna för att jag inte orkade mer och jag höll mig mätt resten av eftermiddagen. Det handlar inte bara om hur mycket man äter, utan också vad man äter. Äter man rätt saker blir man mätt och fyller behoven ändå.

Ikväll blev det planerad vilodag och istället lite AW! :) Frågan är om jag enligt planen orkar upp imorgon bitti för träning innan jobbet!?

/L

20130424-210553.jpg

2 Comments

 • 1
  April 25, 2013 - 3:05 pm | Permalink

  Vilken härligt peppande blogg du har!

  • 2
   linneatraining
   April 25, 2013 - 8:58 pm | Permalink

   Tack snälla! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>