Som jag trodde

Nix! Det blev ingen morgonträning för mig. Det var ingen bra plan från början ändå; ibland är man bara för ambitiös. Jag kände ju på mig redan igår kväll att jag skulle ta detta beslut när klockan ringde 5.55. Jag snoosade en halvtimme och tog istället en promenad en bit på väg till jobbet och fick insupa sol och ljummen, frisk Stockholmsluft. :)

Ikväll ska jag träffa mina två barndomsvänner, så jag vilar idag också! Vågar inte lova någonting här, så see you when I see you! Troligtvis imorgon. ;)

Trevlig kväll!

/L

20130425-111414.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>