I måååål!

Utvilad tänkte jag att jag skulle vara idag när jag igår hade haft vilodag och det var dags för veckans tuffaste intervallpass. Det var jag också, tills världens största påskägg ställdes fram på jobbet… Jag glömmer bort vad sockret gör för orken min, eller emot kanske jag ska säga. 17.00 höll jag på att somna framför datorn, men passet skulle genomföras så det var bara att ta sig i kragen och bege sig till Sats och löpbandet. ;) Passet såg ut såhär;

2km 11km/h
5x200meter snabbt, 15km/h
3x1km 12,5-13,3km/h
3km 12 km/h

Innan stretchen körde jag 5 varv av: 10 kettlebellsvingar (14kg), 10 armhävningar (of course på tå) och 10 fällkniven för mage. 2 min plankan gjorde jag också. Men sen var jag klar ;)

I morse blev det också en skön promenad till jobbet i solen. Med dagens aktiviteter är jag förresten i mål i jobbets stegtävling! Över en månad före tävlingens slutdatum dessutom. ;)
/L

20130327-173949.jpg Fåglarna är hemma; snart är det vår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>