När tiden ändå finns där så

Jag somnade tidigt igår, helt slut och samtidigt lugn och harmonisk efter dagarna i norr. Sol, frisk luft, skidåkning och trevligt sällskap gjorde verkligen gott :)

Hade tänkt vila idag, men varför vila när man har en timme över mellan jobb och kvällssaktivitet? ;) Jag gick förbi ett fullproppat Sats Medborgarplatsen och körde 6 snabba kilometrar och mötte sen yngsta brorsan och hans kompis och körde lite rygg med dem innan det var dags för oss att bege sig till födelsedagsfirandet av bonusmodern min. En god köttbit, ok hamburgare, gjorde susen efter ett effektivt och bra pass! :)

Nu känner jag faktiskt i kroppen att jag hållit igång i flera dagar så imorgon blir det välförtjänt vila för min del!
/L

20130325-224309.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>