Underbar helg lider mot sitt slut

Skidåkning, snowraceråkning, mat, skön sömn, bastu- och varmkarsbad, ännu mer mat, fika och skidåkning kan jag sammanfatta helgen med. Det har varit tre helt otroligt härliga dagar tillsammans med Linn och hennes gästvänliga familj utanför Hudik.

Igår fick vi sällskap av Linns syster, hennes man och deras lilla 4-åriga son. Efter skidturen var ute i snön på gården hela dagen och efter en snabb eftermiddagslur åkte vi över till deras hus och badade varmkar på deras terass innan middagen. Lovely! :)

Tre st 8km-turer med skidorna blev det i solskenet den här helgen och även om det inte går så fort och jag är sist i ledet för att jag fortfarande övar på tekniken så har det varit riktigt bra träning för hela kroppen och samtidigt så himla avkopplande att färdas med egen kraft genom ett vackert snötäckt öppet landskap och lyssna till tystnaden och lite fågelkvitter då och då.

Längtar redan till nästa gång! För det här måste vi göra till en tradition Linn! ;) Tack underbara!
/L

20130324-190633.jpg

Jag och värdinnan, Linns mor.
20130324-191249.jpg
Jag & Linnsan

3 Comments

 • 1
  Victoria
  March 25, 2013 - 9:07 am | Permalink

  Åhh så underbart det där såg ut! Jättefina bilder :)

 • 2
  March 25, 2013 - 10:45 pm | Permalink

  Ser så himla härligt ut!
  Har du gått och färgat håret lite mörkare förresten? :-) Ser ut så på bilden och väldigt fint ser det ut att vara!

  • 3
   linneatraining
   March 26, 2013 - 8:23 am | Permalink

   Emelie, bra iakttagelse där och tack! ;) Jag har tonat håret mörkare, eller min frisör alltså. Får se hur länge jag är brunett! Har inte riktigt vant mig än… ;)
   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>