En glad överraskning!

Jag brukar ta lunchpromenader på 15-20 minuter, inte för konditionens skull utan för att få komma ut och andas frisk luft, röra lite på mina annars kontorsstillasittande ben och samla på mig lite D-vitamin, som vi i detta land får alldeles för lite av! Och jag behöver inte alls ta mig långt bort från kontoret för att på 2 minuter befinna mig nere vid Årstaviken där jag kan njuta av att höra vattnet skvalpa och fåglarna kvittra. ;) Jag gillar kontrasten!

Så idag när jag gick så överraskades jag av att man (Stockholms Stad) hade byggt upp ett utomhusgym! Det gillar jag! Jag tillhör nämligen kategorin som får lite ångest den här årstiden för att man måste sitta inne när solen skiner där ute. Ett utomhusgym kanske inte är optimalt för den som vill bygga stora muskler men jag tycker att det känns skönt att veta att man kan springa en runda efter jobbet och sen köra lite styrka ute i friska luften! :)

4 Comments

 • 1
  Maria
  May 8, 2012 - 9:45 pm | Permalink

  Menar du att jag ska ha tid att följa ytterligare en träningsblogg?! ;0)

  • 2
   linneatraining
   May 9, 2012 - 8:55 pm | Permalink

   Nej inte alls, du behöver bara följa en! ;)

 • 3
  Marcus
  May 12, 2012 - 8:19 am | Permalink

  Visst är det bra! Jag antar att du menar det vid Skanstull? Nu finns det 3 st utomhusgym om man springer runt Årstaviken.

  Bra blogg förresten!

  • 4
   linneatraining
   May 12, 2012 - 8:39 pm | Permalink

   Ja, det var det precis vid Eriksdalsbadet som jag såg, men det är ju jättebra att det kommer fler med jämna mellanrum! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>