Starkast

Det är fredag och jag är på väg till yogan så här på morgonkvisten. Ryggen känner jag att jag har iallafall efter gårdagens pass. Det är bra att träna med någon som är mycket starkare än en själv ibland. Man får liksom lite extra energi och kan ta i lite mer :)

Det blev pullups, först strikta och sen med kipping, som att man svingar sig lite som hjälp att komma upp, och för att kunna göra några till. Sen gick vi på sittande rodd, stående rodd med rep, biceps curls och benpressar. Vi avslutade med 3 + 2 minuter i plankan. Bra också att köra mot en tävlingsmänniska, då försöker man liksom stå lite längre. Bra jobbat där D! ;)

Snart är det ju helg! Jag tänkte ta en promenad genom stan hem och sen ha en lugn kväll. Längtar redan :)

Ha en fin fredag!
/L

20130314-205351.jpg Gårdagens mellanmål innan träningen. Också en typ av bra energi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>