Platsbrist

Asså Sats CrossFit-klasser blir man ju tokig på! Man bokar två (!) veckor innan, får reservplats typ 30 (12 pers får plats) och sen hoppas man på det bästa; att folk bangar och bokar av. Idag var jag på plats 1 i kö men kom inte med! Som tur var, eller tack vare erfarenhet och lite framförhållning, så hade jag en plan B :)

Det blev istället 11km på bandet; 1km uppvärmning, 9 km i ett tempo runt 4.30-4.50 och sen 1km i 5min-tempo.

Jag måste börja öka upp min löpträning nu. Det är 10 veckor kvar till Skärholmsloppet som är 5km och som jag ska springa på 22 minuter tänkte jag! Vad tror ni om det? 4st löppass i veckan är planen, men det är svårt att få till när man är kär i styrketräning… Jag vill ju inte tappa muskler för att bli snabbare, så jag får fortsätta köra minst 1 tungt styrkepass med basövningarna i veckan, plus ett kombinationspass typ CrossFit eller Crosstraining där man kör styrka i ett högre tempo. Plus yogan så är vi uppe i 7 pass. Men jag ska göra mitt bästa; och jag börjar med en plan… ;)
/L

20130313-201245.jpgLängtar till värme och löpturer utomhus!

One comment

  • 1
    February 15, 2014 - 3:44 pm | Permalink

    wow, drömform!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>