Body Transformation

För mig är det här inspiration! Bevis på att man med hjälp av en klar målbild, träning, rätt kost, svett och tårar samt en himla massa tålamod har möjlighet att förändra sin kropp till något fantastiskt! :)

Heja oss som tränar hårt och vill nå våra mål! Vi kan om vi vill!

Nu ska jag träna CrossFit! :)
/L

20130313-143043.jpg Överst:Christian Bale från en roll som anorektiker till att spela Batman några månader senare. Nedan: Matthew Fox från lite lat och lagom till superdeffad på 3 (!!!) månader för sin roll som seriemördande fighter i Alex Cross

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>