Cause this is what I’m made of

Trots nån minusgrad, men pga det fantastiska vädret var jag idag bara tvungen att med två extra lager kläder, vantar och pannband köra mitt löppass utomhus för första gången på hela vintern. Målet: Långpass med solen i ansiktet och Norrmälarstrand; Stockholms kanske vackraste stråk. Där myllrar det av soltörstande Stockholmare och mina egna känslor går mellan hopp och förtvivlan när delar av Mälaren har öppet vatten och ger hopp om vårens ankomst medan det lite längre fram står folk på isen och pimplar. Vintern är inte över än, men vi snuddar vid gränsen och om inte jag räknat fel så är det 2 ynka veckor till april, och därför också våren är här. Som jag längtar.

Ikväll ska jag få rå om mina tjejer, gå på teater, äta middag ute och bara njuta av lördagskvällen med mina finaste.

Hoppas ni också har och får en fortsatt underbar lördag!
/L20130316-133903.jpg 11km genom stan. Love it.

One comment

  • 1
    March 18, 2013 - 9:52 am | Permalink

    Ser härligt ut!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>