Dagens guldmedalj går till Charlotte!

Grattis Charlotte Karlsson, min vän, Runday IF tränare och inte minst inspirationskälla som vann Kungsholmen runt idag! Hon vann alltså damklassens halvmara med tiden 1.20.17! Fantastiskt bra tid! Nu brukar ju Charlotte vinna loppen hon springer så jag var inte jätteförvånad, men det gör ju inte vinsten idag mindre värd för det! Grattis tjejen, du är grym!

Eftersom det inte blev något lopp för mig idag så gick jag till Kungsholmen och hejade på mina duktiga kompisar som sprang och alla andra också förstås. Det kändes såklart väldigt tråkigt att inte kunna springa, men samtidigt väldigt inspirerande att se alla springa förbi med lätta steg! :)

För att få min egen dos av träning för idag så tog jag en promenad på 3km till gymmet efteråt. Där körde jag ett helkroppspass med följande övningar; Dips, marklyft, latsdrag, kabelpress, biceps-curls, upphopp med viktstång, hantelpress och benlyft liggandes på bänk (för magen). Avslutade passet gjorde jag på Crosstrainern 15 minuter för att få upp pulsen. Skönt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>