Springa eller inte springa?

…är mitt fredagsdilemma och frågan som jag har ställt mig själv varje dag den här veckan. Imorgon går  ju Kungsholmen runt som jag har sett fram emot att springa i flera månader och tränat för sen jag betalade startavgiften. Jag har varit och hämtat min nummerlapp, startar med startgrupp 4 kl:11.35 och jag är psykiskt inställd på att springa sträckan som det trots allt var ett år sedan jag sprang sist. Jag har alltså fortfarande inte riktigt accepterat att jag troligtvis inte kommer kunna springa imorgon. Benhinnorna ömmar och gör ont t o m när jag går, och även om jag mår bättre idag så har jag känt mig väldigt trött och hängig tidigare i veckan, så jag får nog bita i det sura äpplet, inse faktum och snällt stå och heja på alla andra duktiga löpare. Lycka till till er som springer imorgon!

Trots att det känns riktigt tråkigt att behöva hoppa över ett lopp så deppar inte jag ihop för det, jag har ju nya mål och träningsäventyr att se fram emot! SUB 45 på Kistaloppet t ex! Och innan dess ska jag springa Vårruset med tjejkompisarna och Midnattsloppet med pappa och brorsan och dessutom kombinera löpträningen med mer styrketräning och se till att toppa både formen och konditionen…

Ni är väl med mig? :)

 

One comment

  • 1
    May 4, 2012 - 9:34 pm | Permalink

    Klokt beslut att inte springa. Bättre att du ser till att bli frisk och stark i benhinnorna innan du utsätter dem för alltför tuff löpning! Krya på dig!!!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>