No pain no gain?

Det går verkligen inte som jag har tänkt mig nu!  Jag har ont i underbenen, känner mig allmänt trött och blir väldigt stressad av att inte kunna följa min uppladdningsplan inför lördag då jag ska springa två varv runt Kungsholmen. Jag snörade på mig skorna för att springa hem från jobbet i det varma vädret, vilket är ca 5km. Jag sprang halva vägen ungefär, så vid Gamla stan fick jag stanna och sen gå resten för att det gjorde så ont! Jag blir fruktansvärt frustrerad när detta händer och folk som gick förbi mig eller satt och njöt i vårsolen undrade säkert varför jag såg så arg ut när jag gick där. Dock så är hoppet det sista som överger människan och jag vet att det kan ge sig om jag vilar nu och värmer upp ordentligt innan jag börjar springa på lördag och jag hoppas och tror fortfarande att jag kommer göra ett bra lopp. Det måste jag tro!

Strategin är som följd av detta bakslag utbytt; det blir till att vila sig i form helt enkelt och hoppas på det bästa på lördag. No pain no gain brukar man säga. Jag undrar det jag… ;)

 

2 Comments

 • 1
  May 2, 2012 - 10:06 pm | Permalink

  Like:ade det hela, men tanken slog mig sen – varför Like egentligen? Jo! För att du kämpar på! Pra joppat! Varven kommer gå utmärkt – jag tror på det där!

  • 2
   linneatraining
   May 3, 2012 - 9:01 am | Permalink

   Tack snälla Alex för peppning! I need it! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>