Solenergi

Jag har haft en träningsfri/-lös helg och har bara tokladdat upp med energi med hjälp av nära och kära; min familj och fina vänner. Tänk vad de kan hjälpa till, utan att kanske ens veta om det, när man känner sig allmänt håglös och less. Solens återkomst igår har jag även att tacka för bidragande faktor till ett strålande humör idag. :) Fantastiskt skönt att man fick en liten påminnelse om att vi går mot ljusare tider och våren! Jag har känt mig otroligt påverkad av det här mörkret, mer än vanligt och jag lovar mig själv att spendera mycket tid utomhus; löpträna såklart, men också bara sitta på uteserveringar/caféer med någon/några man tycker om och bara njuta.

Hoppas ni haft en skön helg!? Jag känner mig pigg och laddad för ny vecka med träning och jag hoppas jag kan bidra med lite inspiration här på bloggen också. Ikväll var det Crosstraining med PT-Emelie på Spårvagnshallarna. Som vanligt bästa starten på veckan och nu känner jag mig ännu mer pepp inför veckan som kommer. Nu kör vi! :)

/L

20130225-084149.jpg

2 Comments

 • 1
  February 28, 2013 - 11:37 pm | Permalink

  Men liksom.
  Hur fin är du inte?!

  • 2
   linneatraining
   March 1, 2013 - 4:46 pm | Permalink

   Men ååå vad snäll du är! :)
   Tack söta!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>