Celebrate your life

Jag har en vän som med beslutsamhet och en livsstilsförändring med bra kost och sammanlagt nu under 2 år mååånga timmar på gymmet har gått ner 20kg! Hon är grym tycker jag! All cred till folk som vill göra en förändring och verkligen tar tag i det och genomför det till fullo. Ikväll har denna vän därför anordnat en fest för livet med sommartema, klänningar och blommor i håret, för henne och hennes vänner och kärlek och jag vill självklart fira med henne :)

Kämpa för era drömmar och mål. Jag tror att om man vill något tillräckligt mycket så kommer det att ske. Man måste bara verkligen tro på det och kämpa för det lite.

Jag vet vad jag drömmer om och jag ska se till att de uppfylls ;)

Trevlig lördag till er!
/L

20130223-121124.jpg

2 Comments

 • 1
  February 27, 2013 - 2:37 pm | Permalink

  Tack för inspiration! Nu blev jag taggad inför mitt träningspass ikväll. Ska fortsätta kämpa mot mitt mål. Man kan om man vill! :)

  • 2
   linneatraining
   February 28, 2013 - 9:34 am | Permalink

   Härligt Karin! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>