Ett ljus i tunneln

Gissa om jag kände mig lättad när jag imorse såg att solen kommer titta fram på söndag! Jag känner mig otroligt påverkad av det här tråkvädret och längtar så himla mycket efter sol och ljusblå himmel. Men som jag sagt tidigare så håller jag fast vid att varje dag räknas, every day counts, man kan inte hela tiden bara gå och längta framåt, så jag försöker fokusera på annat som är trevligt och härligt här i livet :) Som t ex träningen som går bra just nu. Jag är frisk och känner mig stark när jag väl är på gymmet eller på löpbandet och kör.

Igår var det Crosstraining med järngänget och tränaren Emelie, som numera använder mitt lilla team som referensgrupp när hon bytt ut övningarna på passet ;) Vi körde tabata-intervaller med bl a dragkamp, sprintintervaller, tunga lyft och olika typer av benböjar och utfall. Intervallerna varade i 30 sekunder och vilan där emellan var bara 10 sek så det var fullt ös!

Idag körde jag intervaller på löpbandet i mitt måltempo, alltså så snabbt jag vill springa milen på 45 min i. 13,3km/h eller ett 4.30 tempo (4,5 min per km)

Uppvärmning 1km
6 x 800 meter
Vila ca 1 min emellan
6 x 400 meter
Vila 20 sek emellan

10 km visade mätaren när jag var klar. Riktigt bra pass. Svettigt och bra att nöta in ett tempo som jag måste bli van vid att hålla. Jag har en bit kvar tills jag kan hålla det rakt igenom i 10km, 45 min.

Imorgon blir det skidor! Premiär med nya grejerna. :)

Trevlig kväll!
/L

20130219-203205.jpg Jippi!

2 Comments

 • 1
  February 20, 2013 - 11:10 am | Permalink

  Du har blivit utmanad! Ta dig en titt på min blogg.

  • 2
   linneatraining
   February 20, 2013 - 8:53 pm | Permalink

   Emelie, jag är sämst på att läsa andras bloggar.. :/ Du verkar ha bestämt dig! Heja dig!
   Kram L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>