New In

Nu har jag slagit till och köpt mig ett par sprojlans nya längdskidor med alla dess tillbehör och jag känner mig riktigt nöjd! :) För under tretusingen fick jag ett par nyvallade Madshus skidor, bindningar, stavar, pjäxor, valla-kit, skidväska och skidvantar. Pappa var snäll och körde med mig ut till Bromma Blocks och XXL där jag fick superbra hjälp av en trevlig och kunnig ung man. Han hjälpte mig att välja ut bra grejer som passade mitt behov och lärde mig allt om vallning vid minus, plus och mittemellan. Nu gäller det bara att få till lite åkning nån gång den här säsongen. Pappa min kör Öppet spår nästa helg så jag kanske åker med på deras genrep nån kväll under veckan, vi får se. :)

Helgen har annars varit träningsfri, inte för att jag inte ville träna utan för att jag verkligen behövde komma ner i varv. Oftast är träning, en skön löptur eller ett hårt pass på gymmet en ypperlig lösning på problemet om man behöver rensa tankarna, men nu behövdes bara vila, tid med mina närmaste och promenader, så steg till stegtävlingen har jag iaf fått ihop. ;)

Hoppas ni också haft en fin helg och är taggade på en ny vecka med nya möjligheter! Själv hoppas jag få se lite av solen som verkligen lyst med sin frånvaro i vad som känns som en evighet nu och därmed få en liten energiboost. Håll ut alla ni som precis som jag lider av detta mörker, vi är snart ute ur tunneln. Man får fokusera på allt kul som händer. Imorgon ser jag t ex fram emot mitt crosstrainingpass och så lite annat smått och gott i veckan ;)
/L

20130217-214036.jpg Nyshoppad, helkittad, nöjd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>