Tips!

På Marathon.se kan man hitta olika träningsprogram som man kan följa om man vill ha inspiration, tips och idéer på hur man kan lägga upp sin löpträning. Man kan betala en peng och få ett träningsprogram med mer utförlig beskrivning för varje pass. Jag känner dock att det räcker med själva distansen, hur många gånger i veckan man ska träna och ungefär vilket tempo. Man väljer ett program utifrån hur långt loppet man eventuellt tränar inför och hur snabbt man vill springa loppet. För att komma till de olika programmen välj Träningsprogram i menyn, sen vilket lopp/distans du vill träna inför; maraton, halvmaraton, 10km osv. Klicka på Välj programmet Det kommer då upp olika alternativ beroende på hur snabbt man vill springa loppet. Klicka sen på Grundprogram. Voilá! :)
/L

20130128-213713.jpgBilden är lånad från Sats.se

2 Comments

 • 1
  January 29, 2013 - 8:14 am | Permalink

  schysst! jag trodde de hade tagit bort gratisprogrammen, jag har tränat med det innan nämligen och tycker det var riktigt bra upplägg. Väl behövligt också om motivationen tryter ibland :)

 • 2
  February 4, 2013 - 12:56 pm | Permalink

  Tack för tipset, gratis träningsprogram är alltid uppskattade!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>