If I Were A Boy

Min lördag började precis som jag hoppades på, med en sovmorgon efter 9,5 timmars sömn. Skönt och välbehövligt :)

Efter frukosten, Nyhetsmorgon och lite läsning i nya Elle begav jag mig ut för att beta av dagens to-do-list. En grej var införskaffandet av nytt proteinpulver som jag tar en skopa/20gram av efter träning och även i mjölken till havregrynsgröten på morgonen. Jag använder ett vassleprotein som heter Whey-80 och som jag rekommenderar till er som funderar på vad ni ska stoppa i er efter träningen. Enkelt att ta med till gymmet och man får en snabb återhämtning för musklerna.

Det är nämligen inte alls bara killar som går raka vägen in i omklädningsrummet och drar i sig en shake med återhämtningsdryck som spinninginstruktören sa häromdagen när han skulle berätta om nya rön om ämnet. Vi tjejer vill väl inte heller att våra muskler som vi kämpat med att få ska hamna i katabolt läge och brytas ned. Jag är dessutom högst tveksam att om jag varit kille hade sluppit en spydig kommentar efter att snällt ha tackat nej till en skopa som kommer med pulvret, som jag gjorde idag eftersom jag har typ 3 st hemma. Killen i kassan tyckte nämligen att mitt svar lät som att jag tog illa upp när han frågade. Vad är det med (vissa) killar och tjejer-som-gillar-att-träna-sina-kroppar-starka? Varför är det så laddat? Jag undrar. Fit är ju dessutom det nya Skinny! ;)

Till dagens väsentligheter; träningen ;) Det känns som jag kommit av mig lite med löpningen på sistone och behöver komma tillbaka, öka både distans och intensitet. Så idag blev det ett litet uthållighetstest i 5-min tempo eller 12km/h om man så vill. Jag sprang 7km, vilket då tog mig 37,5 min eftersom jag vid några tillfällen hoppade upp på sidan av bandet och hämtade andan i 20-30 sekunder och drack en klunk vatten. Jag ville inte springa längre då jag är rädd att skadan ska komma tillbaka, utan jag tänkte öka successivt nu några veckor. Det gick bra att springa, men jag måste ju bli mycket bättre så jag ska på allvar ta tag i löpningen här nu igen. Göra comeback och bli bättre än någonsin! Återkommer med upplägg. :)

Ha en skönt lördagskväll!
Puss på er!
/L

20130126-161843.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>